Spraakmakende zakenman Albert Janssen begint bij TV73

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-09-2011 | Gewijzigd op: 12-02-2012
Begin november start het nieuwe commerciële TV-station TV73. De zender, die uitzendt via het digitaal kanaal van Ziggo, is een intiatief van de Vughtse radioman Nol Roos van VTV1 in Vught. Albert Janssen, die vaak door zijn frauduleus zakengedrag en door zijn flamboyant [huwelijk, kledingklijn AJa en herensociëteit Koningsweg] in opspraak raakte, is aangetrokken als medewerker advertentiewerving, aldus directeur/eigenaar Nol Roos. ' Janssen is feitelijk een externe partij die een eenmaszaak heeft en voor TV73 advertenties verkoopt waarvoor hij, op bepaalde prijsafspraak, een basisvergoeding krijgt.

*Correctie op positie Albert Janssen
Met deze nuancering hebben we onze eerdere melding, dat Albert Janssen commercieel-directeur van TV 73 zou zijn, rechtgezet. Behalve als acquisiteur hebben we ook gezien dat Janssen regelmatig als interviewer optreedt.

Albert Janssen is o.a. bekend door zijn flamboyant huwelijk,van Sellform, van de herenkledinglijn AJa en de van herensociëteit. Maar vanaf november 2011 gooit Janssen het eens over een andere boeg met het lokale tv-station TV73.

foto © paul kriele, 22 september 2010.

Het programma bestaat uit human intrest onderwerpen en op smaak en mode gerichte thema's/nieuwtjes, zoals lifestyle, vakantie, food & health. Elke dag heeft TV73 om 18.00 uur een nieuws blok. 
FC Den Bosch krijgt wekelijks een uitzendblok op de zender die een bereik heeft naar plaatsen met een 073-kengetal.