Veel rollen voor kinderen in Oeteldonkse kindermusical

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-03-2012 In november dit jaar [2012] staat in Oeteldonk de kindermjoesikul ‘Himmaol van de wap’ op de agenda. Die musicalproductie, waarvoor nog kinderen worden gezocht, vormt de spetterende afsluiting van het 55-jarig jubileum (5x11) van het Ministerie van Jeugdzaken.
Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2012 zijn de voorstellingen van de musical,  die door Frank Finkers werd geschreven. Daaraan doen 34 kinderen en [slechts] 6 volwassenen mee. Daarom is regisseur Mijke van Munster nog op zoek naar de invulling van diverse kinderrollen !

Het verhaal gaat over een dol avontuur in ‘nne wasserètte en ’n kefèksie-ateljee. Steph Breukel begeleidt de zang, Tejo de Koning is het creatieve brein voor het decor en Aleid Tetteroo ontwerpt de kostuums.

De productie is in handen van Jonas Hendriks, hij wordt ondersteunt door Suzanne Hendriks en Annemarie de Gouw. Peter van Beijnum is de muzikaal leider.
Behalve voor kinderrollen kunnen zaichook nog jonge muzikanten en enkele  volwassenen aanmelden. met een mailtje  naar himmaolvandewap@oeteldonk.org