Minister-president Oeteldonk Frans Reyner legt functie neer

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-03-2012 De minister-president van de Oeteldonksche Club van1882 legt zijn functie na vier jaar neer. Frans Reyner zegt zich niet verkiesbaar te stellen voor een tweede termijn:  'Mijn werk is gedaan. De vereniging verkeert in topconditie. Voor mijn opvolger de schone taak om dit verder uit te diepen.

Na een bestuursperiode van 4 jaar legt Frans Reyner zijn functie als minister-president van de OC neer.

foto © paul kriele, 21 september 2009.

De vereniging is flink gegroeid waardoor de financiële basis werd verstevigd ondanks de dubbele crisis die we de afgelopen jaren hebben gehad. '
Frans heeft de structuren en verbindingen van de verschillende entiteiten binnen de OC verduidelijkt, transparant gemaakt en versterkt. Ook was hij mede-initiatiefnemer van een tweetal kunstexposities in het stadskantoor waardoor hij kunst en carnaval met elkaar verbond.
Frans blijft in functie tot er een goede opvolger is gevonden.

Zoals de procedure voorschrijft zal er een vertrouwenscommissie worden samengesteld. Deze commissie zal op 20 maart worden gevormd tijdens de eerstvolgende Boerenparrelementsvergadering.
Kandidaten die geïnteresseerd zijn in de functie van Minister-president kunnen zich melden bij de vertrouwenscommissie via vertrouwenscommissie-mp@oeteldonk.org.