Bambergers met nieuwe voorztter Frank Weve

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-04-2012 Op de Algemene Ledenvergadering van de Bambergers van 14 april 2012  is Frank Weve tot voorzitter gekozen.
De 61-jarige Weve is werkzaam als Hogeschooldocent (strategische) marketing bij Fontys Academy for Creative Industries.
Frank Weve [61] is de nieuwe voorzitter van C.V.  De Bambergers.

Frank Weve heeft  als opleidingsmanager [2003-2009] met succes 2 nieuwe Bachelor (CE IEMES en CO IEMES) opleidingen in de markt gezet.  Inmiddels volgen ca 1200 studenten deze opleidingen gericht op de internationale Event, Music en Entertainment branche. Voor zijn werkzaamheden in het onderwijs heeft hij 24 jaar in diverse marketing- en salesfuncties gewerkt bij A brand companies in de voeding en genotsmiddelen industrie. Het laatst als Directeur marketing
Frank Weve is in 2009 lid geworden van de Bambergers en is sedert 2010 lid van het Boerenparrelement van de Oeteldonksche Club. Als nieuwe voorzitter van de Bambergers heeft Frank Weve, gezien zijn expertise en ervaring, zich tot doel gesteld de continuïteit van het “Bambergers 55+ carnaval” te waarborgen. Daarnaast wil hij sturing geven aan het speciale lustrumjaar 2014, wanneer de Bambergers als carnavals club 55 jaar bestaan.