Verkoop gestart van woningen in plan ' Carolus'

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-10-2011 | Gewijzigd op: 11-12-2011
Bericht van 11 december 2011. De Helft verkocht
Al 0na twee maanden blijkt dat de helft van de eerste 50 woningen, die op de infoavond werden aangeboden zijn verkocht.

Bericht van  30 septemebr 2011 eerste infoavond voor Carolushof
Makelaar Boumij aan de Hekellaan startte vrijdagavond 30september 2011 met een info-avond over Carolus.
Het betreft het deel van 72 grondgebonden woningen*. Uitzondering vormen nog de 14 herenhuizen omdat eerst het oude Carolusziekenhuis gesloopt moet worden. Daarmee wordt eind dit jaar aangevangen.

De infoavond over plan Carolus, bij Boumij aan de Hekellaan, werd druk -vooral door jongverdieners - bezocht. De belangstellenden werden feestelijk -met koffie, champagne, wijn en hapjes- onthaald .
foto's © paul kriele, 30 september 2011. 

Het plan Carolus
Het Carolusplan aan de Hervesebaan/Bruistensingel.
-Links: Het deel flats, dat nog niet in de verkoop zit.
-Links:de stadsvilla's  en andere [vrijstaande] woningen.
-Boven: De ontwikkelaar benadrukt de de parkachtige opzet en spreekt in superlatieven, met: 'ongelooflijk, onderscheidend en onweerstaanbaar...'.


Volgens de makelaars van Boumij, die de zakelijke bemiddelaar is van Bouwfonds Ontwikkeling uit Eindhoven, is er sprake van een overweldigende belangstelling. Overigens was het op de info-avond ook tamelijk druk van -veelal jongere- belangstellenden /relaties. 
De prijzen van de woningen lopen uiteen van € 349.000 rijtjes huis/stadswoning tot ruim  € 800.00 voor vrijstaande stadsvilla's.


*Kortweg Carolus is de naam voor de invulling van de locatie aan de Bruistensingel/Hervensebaan, waar het Carolusziekenhuis heeft gefunctioneerd.
In dat complex komen flats en en grondgebonden woningen. Eind september 2011 is met de verkoop van dit laatste deel -de grondgebonden woningen- gestart.
Dat deel bestaat uit twee blokken [8] stadswoningen, twee blokken [14] herenhuizen aan de Caroluslaan en dan nog 16 vrijstaande en 26 halfvrijstaande stadsvilla's.
>> zie ook artikel op Bastion Oranje dd. 27 april 2011 Nieuwbouwplannen Carolus
>>zie de website van www.bouwfonds.nl

Terug naar boven