Feestelijke opening verbouwde Drie Gezusters tot De Carrousel

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-01-2012 | Gewijzigd op: 30-01-2014
Drie in één, zo zou je de nieuwe horecagelegenheid op de locatie ‘De Drie Gezusters’in de Karrenstraat kunnen noemen. Daar vierden Jan van Son en compagnon Frits Kuijper [Music Events] tezamen met een paar honderd gasten op woensdagavond 18 januari 2012 de feestelijke opening van de metamorfose van deze voormalige Galaxy /De Drie Gezusters tot de combinatie van nachtclub Esvissa, feestcafé Carrousel en bovenin een aparte Friends lounge.
Evissa is de voormalige skihut die apart te huren is voor [studenten-] feesten en partijen.
De Friends Lounge, met een aparte rookzaal, bevindt zich boven in de zaak war naast de bar een apart rookzaal is. Feestcafé Carrousel is de voortzetting van de nachtclub op Karrenstraat 10 die - na een verzakking van de plafonds op de etages - nog steeds onbestemd leeg staat.

-Links: De twee horecabazen Jan van Son [l.] en compagnon Frits Kuijper.
-Onder: De nieuwe naamgeing van resp. Evissa [voor partijen] en de nachtclub De Carrousel in de Karrenstraat
.

foto © paul kriele,17 december 2011.
 

Het feest werd -tenminste het officiële gedeelte- aan elkaar gepraat door Christel de Laat [bekend van het Bènkske, een serie van Omroep Brabant]
.
-Telegraaf– en oud-Brabants Dagbladjournalist Willem Kool, die het Stan Huygensjournaal verzorgt, verrichtte de opening door een gordijn weg te halen van de grote spiegel.Hierdoor weerspeigelt zich het interieur en komen enkele flatscreens met actuele of promotionele teksten in beeld. De champagne werd ontkrukt en Kool zei nog met nadruk dat ‘…het nieuwe theater in de binnenstad moet blijven omdat met name de horeca er bij gebaat zou zijn’.

Publiciteit is Jan van Son niet vreemd. Hij had zo waar ook kapitein Marco Kroon uitgenodigd, die officieel in militair galatenue verscheen compleet met de Militaire Willemsorde op zijn borst.
Uiteraard waren er veel horeca collega’s en andere Bossche zakenlui, onder wie Pierre Van Osch, sportman Henk van Pelt, Geoffrey en John Groenewoud en Privéverslaggever Evert Santegoeds en acteur Geert Hoes.
Tussendoor zong nog Etienne ..maar zo rond elven was het hoogtepunt voorbij en bleven de aanhouders nog in de Friends lounge dicht bij elkaar.

Terug naar boven