Wethouder Huib van Olden lijsttrekker voor CDA

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-07-2014 | Gewijzigd op: 02-07-2014
Wethouder Huib van Olden is op woensdag 2 juli 2014 unaniem gekozen tot lijsttrekker van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november 2014. De kandidatenlijst werd in een gecombineerde ALV van CDA ’s-Hertogenbosch en CDA Maasdonk vastgesteld. 

Huib van Olden, die vanaf april 2010 wethouder is voor het CDA en de portefeuilles beheert van onder meer Sociale Zaken en Sport, was voordat hij in de raad kwam, als advocaat werkzaam in Utrecht. Viktor Heitkamp, voorzitter van het afdelingsbestuur: “Huib van Olden heeft als enige wethouder van de huidige coalitie zich de volledige college-periode ingezet voor onze stad en heeft op lastige dossiers mooie successen geboekt, zoals de regionale samenwerking arbeidsmarktbeleid, de werkgelegenheid via de Weenergroep en de redding van FC Den Bosch. Daarnaast heeft Huib zich onder meer sterk gemaakt voor het Bosch taalnetwerk, de sport en zich ingezet voor de cultuurhistorie van de stad”.
Wethouder Huib van Olden lijsttrekker voor CDA.
bij komende gemeenteraadsverkiezingen.

foto © paul kriele, 2 februari 2011.

De top van de kandidatenlijst bestaat vervolgens uit: de raadsleden Marianne van der Sloot en Ben Wagemakers, Rini van der Ven CDA-wethouder in Maasdonk, raadslid Ingrid van Zwambagt, Olaf Thelissen, commissielid niet zijnde Bosch raadslid en als nieuwkomer Mart van Nistelrooij uit Rosmalen.