CDA-kopstukken bezoeken de stad

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-08-2014 | Gewijzigd op: 16-09-2014
Vrijdag 29 augustus brengt de CDA Tweede Kamerfractie alsmede leden van de Eerste Kamer, het Europees Parlement en het Partijbestuur, waaronder Ruth Peetoom een bezoek aan de stad. De coryfeeën maken onder meer een rondvaart over de Binnendieze, maar hun doel is te weken wat er speelt in de samenleving en die te vertalen naar landelijke beleidskeuzes.
Tijdens die rondvaart wil het Bossche CDA drie thema´s ihb bespreken: werk, zorg en veiligheid. Naast lokale CDA-ers zoals Huib van Olden, Marianne van der Sloot, Ben Wagemakers en Rini van de Ven nemen vertegenwoordigers uit het maatschappelijk middenveld plaats.


Huib van Olden, lijsttrekker CDA ´s-Hertogenbosch: "Als lokale afdeling van een landelijke partij kunnen we veel meer betekenen voor de inwoners van de stad.
De gemeente wordt bijvoorbeeld steeds meer verantwoordelijk voor het uitvoeren van zorgtaken en door de connectie met Den Haag zijn we in staat snel in te spelen op deze verandering en weet het CDA de goede keuzes te maken. Daarnaast zetten we onze korte lijnen met Den Haag in om het beste voor onze stad te kunnen betekenen!".