CDA stelt Huib van Olden voor als lijsttrekker

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-07-2017 Het Bossche CDA stelt wethouder Huib van Olden voor als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Op woensdag 5 juli 2017 op de ALV volgt de stemming hierover. Er hebben zich geen tegenkandidaten gemeld.

 

Hiuib van Olden,
de lijsttrekker voor het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.
..................................................................................................

Afdelingsvoorzitter Viktor Heitkamp over de voordracht: ”Bij de gemeentelijke
herindelingsverkiezingen eind 2014 heeft het CDA onder leiding van Huib van Olden een klinkend resultaat neergezet. Een groei van 4 naar 5 zetels. In de huidige relatief korte raadsperiode heeft hij zich gemanifesteerd als dé gezichtsbepalende persoon van het CDA ’s-Hertogenbosch. Huib van Olden is voortvarend, verbindend en heeft het typische CDA-geluid de afgelopen jaren volop uitdragen én in zijn laten en doen getoond.” Om zijn persoonlijkheid en zijn vermogen tot samenwerken wordt Huib van Olden door velen in onze gemeente, zowel in als buiten het CDA, zeer gewaardeerd. “Het bestuur is zeer verheugd om Huib van Olden voor te dragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018.” aldus Heitkamp.

Een positief verhaal afkomstig uit eigen kringen.  Maar uit kringen van de pers, maar ook in andere kringen van het sociaal-maatschappelijk en culturele leven valt er weinig goeds te registreren over de betrokkenheid van de wethouder bij deze kringen. Buiten diens geringe betrokkenheid laat ook zijn fysieke aanwezigheid daar omtrent het afweten.