CDA met Donner en Bijsterveldt op campagne in Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-02-2011 | Gewijzigd op: 15-02-2012
Zaterdagmorgen 26 februari 2011 vijf dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen had het CDA de Bossche binnenstad uitgekozen voor een verkiezingscampagne.
Na wat vertraging kwamen minister Piet Hein Donner [Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties] en Marja van Bijsterveldt [Onderwijs, Cultuur en Wetenschap] en burgemeester Ton Rombouts om even over tienen aan op het Kerkpleintje. Medewerkers van het CDA deelden folders uit. Na het arriveren van de bewindslieden werd er koffie en thee, worstenbroodjes, mandarijnen, ballonnen en wafels uitgedeeld.

De ministers Donner  en Bijsterveldt, burgemeester Rombouts en wethouder Huib van Olden op het Kerkplein In de Snellestraa/Kruisstraat met het CDA op stelten...
Het CDA en het gezin Donner zegt met een glimlach tegen de babies: 'Het leven is erg zwaar' .
Minister Donner flyert op de Markt,m waar hij even later  plebaan VanRossem ontmoet.
foto's © roland brouwer, 26 februari 2011.

Na de ontmoeting op het Kerkplein trok de stoet onder aanvoering van twee steltlopers met een enorm CDA-spandoek door de Kerkstraat de Markt op om daar te gaan flyeren.
Op de Markt vertrok Rombouts weg en gingen Donner en van Bijsterveldt met burgers in gesprek. Sommige burgers waren echt gefrustreerd. Donner deed moeite om naar ze te luisteren en antwoorden te geven.
Plebaan Gert Jan van Rossem kwam ook nog even polshoogte nemen.
Na een klein half uurtje over de Markt, Hooge Steenweg en Pensmarkt te hebben geflyerd gingen ze terug naar het Kerkplein. Daar vandaan trokken ze via Achter het Stadhuis en Snellestraat, richting het station om daar vervolgens in de auto te stappen en te vertrekken.
Marja van Bijsterveldt werd op de hoek Kruisstraat-Eerste Korenstraatje nog even geïnterviewd door de NOS.


Terug naar boven