Jesse Klaver even bij zijn oude school AVANS

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-05-2015 | Gewijzigd op: 25-05-2015
Oud-student van Avans Hogeschool en de nieuwe fractievoorzitter van GroenLinks Jesse Klaver gaat woensdagavond  27 mei 2015 in Avans Hogeschool in gesprek met studenten en andere geïnteresseerden. De 29-jarige Klaver studeerde ruim tien jaar geleden, gedurende twee jaar, Social Work [tegenwoordig Social Studies] aan de school op de Onderwijsboulevard.
 
Fractievoorzitter van
Groen Links Jesse Klaver [*Roosendaal, 1 mei 1986]
.

Het onderwerp van de discussie is het doorbreken van de status quo en het tegengaan van het economisme.  Klaver, die is uitgenodigd omdat hij een goed voorbeeld is voor de huidige en de toekomstige studenten, trekt in 4 sessies door het land.

Jesse Klaver is de zoon [*1 mei 1986] van een Nederlands-Indische vader en een Marokkaanse moeder. Klaver studeerde  aan de VMBO van de Vrije School [Michael College] in Prinsenbeek.
Het schakelprogramma om toegelaten te worden tot de studie politicologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam maakte hij niet af.
Het Tweede Kamerlid voor Groen Links was voorheen voorzitter van de CNV Jongeren, en voorzitter van de Jongerenbond van de Christelijk Nationaal Vakverbond.