Groen Lintje voor vrijwilligers van dierenparkje De Bossche Hoeve

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-06-2017 | Gewijzigd op: 13-06-2017
GroenLinks heeft het jaarlijks toe te kennen Bossche Groene Lintje toegekend aan de vrijwilligers van de Bossche Hoeve, de naam van het dierenparkje in West.  De jury koos eensgezind voor het dierenpark in West vanwege hun inzet bij het opknappen van het verwaarloosde parkje.  Het is weer voor jong en oud een prachtige groene ontmoetingsplek geworden.
Arie Bijl spelde in de foyer van de Brede Bossche School aan de Zernikestraat in Boschveld het lintje op bij John Jansen.
 
Arie Bijl spelde vrjjdag 9 juni 2017 in de BBS
Boschveld aan de Zernikestraat bij Jonh Jansen van de
vrijwilligers van De Bossche Hoeve, het Groene Lintje op.

...................................................................................................................................

Elk jaar reikt GroenLinks Den Bosch een Groen Lintje uit. Aan iemand die zich het afgelopen jaar positief inzette voor groen of het milieu in en rond de stad of de dorpen in onze gemeente. Of aan een bedrijf of organisatie die dat deed.

GroenLinks koos voor de Brede Bossche School Boschveld voor de uitreiking omdat de school heel  duurzaam ligt, naast de Boschveldtuin en tegenover het CPO-project Bewust Wonen Werken Boschveld.