Maart 2022: Ufuk Kâhya voert opnieuw kieslijst GroenLinks aan

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-06-2021 | Gewijzigd op: 10-07-2021
Ufuk Kâhya voert opnieuw kieslijst GroenLinks 's-Hertogenbosch aan

De leden van GroenLinks  hebben in de voorbije week [16-21  juni 2021] per referendum hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 gekozen. Ufuk Kâhya is vanaf de vorige gemeenteraadsverkiezingen wethouder voor Groen Links.
In het  najaar kiezen de leden de andere kandidaten voor de lijst. 
................
Wethouder Ufuk Kâhya gaat voor de gemeenteraadsverkiezingen
van 16 maart 2022 weer als lijsttrekker dienen voor Groen Links.

André Bannink, afdelingsvoorzitter  “Onze leden hebben massaal hun voorkeur laten blijken voor Ufuk. En daarmee hun waardering voor zijn tomeloze inzet. Hij stond ook nummer één bij de vorige verkiezingen waarbij GroenLinks de derde partij werd in de gemeenteraad. Als wethouder heeft Ufuk de afgelopen drie jaren succesvol invulling gegeven aan het sociale en groene gezicht van de partij.

De nieuw gekozen lijsttrekker is blij met het vertrouwen van de leden. Ufuk Kâhya: “Ik kijk uit naar de campagne om samen met de andere kandidaten zoveel mogelijk Bosschenaren te overtuigen GroenLinks te stemmen. Graag ga ik na de verkiezingen door als wethouder voor onze partij om verder te werken aan vergroening, schone en duurzame mobiliteit, talentontwikkeling, gelijke kansen en meer gezonde en gelukkige jaren voor iedereen.”