Gerda van Puijenbroek onderwijsvrijwilliger van het jaar

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-04-2016 Gerda van Puijenbroek is verkozen tot onderwijsvrijwilliger van het jaar 2016. Dinsdag 13 april werd zij tijdens de week van het jonge kind verrast op Kindcentrum Westerbreedte. Al anderhalf jaar weet zij kinderen en leerkrachten op een geweldige manier te motiveren. D66 ’s-Hertogenbosch organiseert elk jaar de verkiezing van onderwijsvrijwilliger van het jaar om vrijwilligers in het onderwijs extra in het zonnetje te zetten.
Rosmalen kindcentrum Westerbreedte

Gerda van Puijenbroek ontvangt van D66 raadslid Bilal Kaya het Onderwijsvrijwilligers cerficaat.
Een gelukkige Gerda van Puijenbroek temidden van familie.

De uitreiking van de prijs kwam dinsdag als een totale verassing voor Gerda van Puijenbroek. Kindcentrum Westerbreedte had in het geheim haar familie en vrienden uitgenodigd om bij de feestelijke dag aanwezig te zijn. D66-raadslid Bilal Kaya reikte namens D66 ’s-Hertogenbosch de prijs uit.

Gerda van Puijenbroek ontving de prijs omdat zij zich al anderhalf jaar bij de peuters, en groepen 1-2 en 3, elke week inzet op Kindcentrum Westerbreedte. Gerda weet kinderen en leerkrachten te motiveren op een geweldige manier, zij stimuleert de betrokkenheid van kinderen met kleine dingen en weet exact wat de kinderen nodig hebben voor een evenwichtige ontwikkeling”, aldus leerkrachten van Kindcentrum Westerbreedte.