D66-Kamerlid Pechtold bij boekhandel Selexyz/Adr. Heinen

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-03-2012 D66-boegbeeld  Alexander Pechtold is zaterdag 17 maart 2012 [12.30-13.30 uur] te gast bij boekhandel Selexyz. Pechtold zal daar nav de Boekenweek praten over zijn boek 'Henk, Ingrid en Alexander'. Na afloop kan men door de auteur/ politicus zijn/haar boek laten signeren.
D66-fractieleider Pechtpold te gast bij Boekhandel Selexyz/Heinen.

D66 fractievoorzitter Pechtold nam de laatste jaren voortdurend stelling tegen het populisme en de opvattingen van de PVV-politici. In 'Henk, Ingrid en Alexander' gaat hij in gesprek met mensen die, om wat voor reden ook, bij de laatste verkiezingen op de PVV hebben gestemd.

Alexander Pechtold: 'Dit boek gaat vooral over maatschap¬pelijk betrokken mensen. In boeiende, soms verhitte gesprekken, komen zij uitgebreid aan het woord en laat ik zien waar ik voor sta. Al sinds mijn tijd als lokaal politicus in Leiden en Wageningen zoek ik actief dat directe contact met mensen. Ik voel de behoefte te laten zien dat populistische politiek tot niets leidt. En....vanuit het centrum van D66 wil ik de polarisatie in de samenleving te doorbreken en maatschappelijke tegenstellingen overbruggen.”