Josje Verhallen onderwijsvrijwilliger van 't jaar

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-02-2014 | Gewijzigd op: 24-02-2014
Josje Verhallen, ook wel ‘Oma Josje’ genoemd is gekozen tot Onderwijsvrijwilliger van het jaar 2014.  De jury koos haar vanwege de overtuigende inzendingen van leerlingen van basisschool de Hobbit in Rosmalen.
'Oma' Josje Verhallen ontvangt van Mike van der Geld een oorkonde en een cadeau voor het behalen van de titel 'Onderwijsvrijwilliger 2014'.    

De leerlingen vinden Josje “vrolijk”,  “enthousiast” en “behulpzaam”. Ze helpt bij het knutselen en dankzij haar worden er op school kooklessen gegeven. Josje was duidelijk verrast en onder de indruk van alle aandacht en gaf aan met alle plezier vrijwilliger te zijn op deze school. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door de Bossche D66, die ieder jaar scholen vraagt om een vrijwilliger te nomineren.
Doel van de prijs is om het belang van onderwijsvrijwilligers op scholen te benadrukken en hen te bedanken voor hun inzet.
Josje kreeg een oorkonde en enkele cadeaus overhandigd. Dit jaar is het tweede jaar dat D66 de verkiezing organiseert. Eerder won Ans van Krieken van basisschool Haren Donk en Reit de prijs. Inzendingen die dit jaar niet hebben gewonnen maken volgend jaar wederom kans om te winnen.