SP: Gouden schildpad voor wethouder Hoskam met een maartje er aan...

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-06-2014 | Gewijzigd op: 05-06-2014
ROOD, jong in de SP heeft donderdagmiddag 5 juni 2014 in het stadhuis een gouden schildpad overhandigd aan wethouder Jan Hoskam. Met dit ludieke statement  vragen de SP-jongeren aandacht voor de verkeersproblemen op de Onderwijsboulevard.
'Dat laat zich wel lang op zich laten. Vorig jaar werd al gesteld:  ‘Zonder zebrapad rijden ze ons hier plat’. 
ROOD vindt het jammer dat eenvoudige oplossingen bij de gemeente zoveel tijd kosten.

De andere kant van het verhaal...
Maar... wat niet in het persbericht staat, maar wat wel door wethouder Jan Hoskam bij de aanbieding is gezegd is, dat de raadscommissie er twee maanden over deed om het onderwerp op de agenda te zetten en te bespreken..
Bovendien, dat de studenten van de SP het lieten afweten omdat ze voor de tentamens zaten.... Daarna gingen ze eerst met vakantie. 'Door dat alles waren we weer een half jaar verder,' aldus wethouder Hoskam.

Aanbieding  van de Gouden Schildpad door SP ROOD-lid Jeffrey Pennings.
Bij het in ontvangst nemen van de 'Gouden Schildpad'  zei wethouder Jan Hoskam, dat het "een plaatsje op zijn trofeeën-tafel zou krijgen.
"

foto © roxanna lugtigheid, 5 juni 2014.
 

Daarom vragen wij de gemeente dit soort situaties in de toekomst sneller aan te pakken, soms gaat de realisatie gewoon te ‘langzaam'. Op de Onderwijsboulevard worden  binnenkort duidelijk herkenbare oversteekplaatsen voor voetgangers aangelegd. ROOD is maandag 16 juni aanwezig  om de opening van het zebrapad voor de Avans Hogeschool met de studenten te vieren.