Krullarstraat: Slagerij 't Stokpaardje heropend

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-05-2012 | Gewijzigd op: 12-05-2012
"t Stokpaardje Heropend
Zaterdag 12 mei 2012, volgens de slagersvrouw Krysia Steenbegen binnen de planning, is slagerij  't Stokpaardje in de Krullarstraat heropend. De zaak heeft uiteraard een moderne uitstraling gekregen en is efficiënter ingericht. De verbouwing gaf tevens de gelegenheid ook nieuwe luchtkoelingstechnieken en eigentijdse data in te bouwen. Het interieur straalt met grijs graniet en blank tegelwerk een frisse sfeer uit. Ook de counter, die door de week druk bezocht wordt, is modern gestyleerd.

Rechts: Het slagersechtpaar Ted en Krysia Steenbergen glunderen bij de heropening van hun nieuwe zaak in de Krullarstraat, waarvan ook de broodjescounter [l.] er gelikt uit ziet.

foto's © paul kriele, 12 mei 2012.

Bericht van 11 februari 2012 Ingrijpende verbouwing 't Stokpaardje
Op 10 april 2012, ver na carnaval en kort na Pasen sluit slagerij 't Stokpaardje in de Krullartstraat. Ted Steenbergen en zijn personeel staat dan voor een ingrijpende verbouwing. Ingrijpend qua interieur, maar de zaak blijft qua structuur en indeling hetzelfde, maar krijgt een moderner jasje.

  De nieuwe aanblik van  slagerij 't Stokpaardje in de Krullarstraat.
foto © paul kriele, 12 mei 2012.

Tijdelijke slagerij

Ted Steenbergen had wel een pand gevonden in de Verwersstraat  2 of 4  dat leeg staat, maar het bleek dat de herinstallatie e.d. te kostbaar werden, dat hij er toch maar van af heeft gezien.

Slagerij 't Stokpaardje in de Krullarstraat gaat na een ingrijpende verbouwing  op vrijdag11 mei 2012 weer open.

foto's © paul kriele, 14 april [rechts] en 26 april 2012.

Oude situatie
Een oude [2003] foto van de zaak in de Krullartstraat. Een recente foto van slagerij  't Stokpaardje.
foto's © paul kriele,  16 september 2003 en 9 februari 2012.

Een ingrijpende verbouwing wil zeggen een nieuwe vloer, nieuwe techniek, een grotere en meters brede vleeswarenvitrine en een intiemere - met meer zitplaatsen- broodjescounter, die bij Ted Steenbergen erg geliefd en succesvol is. Ook de slagerij achterin de zaak wordt qua techniek en indeling comfortabeler en voor de vleesverwerking perfecter.
Het echtpaar Ted en Kryshia Steenbergen hebben lang gepiekerd over de verbouwing, zoals over de start en het tijdstip en de consequentie van het tijdelijk sluiten. Ze hopen dat de verbouwing binnen twee weken achter de rug is, dan goed is verlopen en de zaak 't Stokpaardje fonkelnieuw achter de bouwschutting weer tevoorschijn komt.


Terug naar boven