Tweede juwelierszaak Van Amelsfoort in Gasselstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-04-2021 | Gewijzigd op: 02-04-2021
Op 1 mei 2021 opent Vivienne van Amelsfoort haar tweede juwelierszaak op Gasthuisstraat 16, voorheen Wellens. Dit pandje viel Vivienne  op doordat het centraal in de binnenstad is gelegen en zich dichtbij de Kerkstraat, waar meerdere juweliers zitten, bevindt. Bovendien heeft het achterin de zaak een reparatieafdeling die Wellens gebruikte voor het slijpen van messen en schaatsen.
Gasselstraat 16, waar voorheen Wellens in zat, wordt per 1 mei 2021 de juwelierszaak van Vivienne van Amelsfoort. foto © paul kriele,  2 april 2021.

’Ideaal, ‘vindt Vivienne deze locatie die zich toch meer in de loop bevindt. Vivienne opende al weer 3,5 jaar gelden een zaak met reparatie-atelier en goudsmid op de hoek Vughterstraat- Postelstraat. Maar de locatie van dit ambachtelijke pandje in de Gasselstraat spreekt haar zodanig aan, dat ze daar een van haar opties wil gaan realiseren.
Vivienne is niet voor één gat gevangen . Ze denkt aan een zaak specifiek voor trouwringen of oud goud of een reparatiebalie in combinatie met outlet van sieraden en horloges, zoals dat nu voor een deel gebeurt in de zaak in de Vughterstraat, waar zij adverteert met Zinzi horloges en sieraden. Daarop geeft  zij, dankzij de lock-down van Marc Rutte, veel korting.
De twee winkels blijven naast elkaar bestaan. De panden zijn van resp. J&B Properties en van Wellens.