Paleiskwartier: Happy Italy verslaat Vapiano

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-06-2016 | Gewijzigd op: 01-06-2016
Niet Vapiano maar Happy Italy komt naar Den Bosch. Vapiano is een sterk groeiend horecabedrijf van origine Duits, maar met een puur Nederlandse tak. Het exploiteert nogal riante horecazaken in de grootste steden van 't land, die een groot referentiegebied hebben, zoals in de Randstad en ook in Eindhoven, Maastricht en Tilburg. Maar Den Bosch was voor Vapiano tot nu toe te klein....

   
  -Boven: Interieur van
Happy Italy in Rotterdam Zuid.

- Links: Het nieuwe woonappartement Livin  gesitueerd tussen de Jheronimustoren en de Magistratenlaan tegenover de Emté-super.

Nu heeft Happy Italy, dat is een vergelijkbaar concern, Vapiano voorbij gestreefd. Happy Italy gaat zich in het Paleiskwartier vestigen in het in aanbouw zijnde Livin', gelegen tegenover de Jheronimustoren. Dat bevestigt Job van 't Veer van de vastgoedmaatschappij SDK Vastgoed, die de eigendommen van de Paleiskwartier bv verhuurt.
'De zaak is nagenoeg in kannen en kruiken,' aldus Van 't Veer.  Het gaat om de begane grond van Livin',  ter grootte van 650 m², waar ook een terras bij ligt.
Najaar 2016 moet de Bossche vestiging van Happy Italy gaan draaien. Happy Italy zit al in Arnhem, Alkmaar, Enschede, Tilburg, Breda en Rotterdam [2x] .