Zoeken
Paleiskwartier: Eerste Smaaklokaal Hutten in Jheronimustoren
Printerversie |
Onder in de Jheronimustoren aan de Hofvijver in het Paleiskwartier opent Hutten begin mei 2014 het eerste Smaaklokaal. 'Daar staat vers, gezond, ambachtelijk, puur en duurzaam eten centraal,' zegt het persbericht en versterkt het nog eens met: 'het beste van Hutten komt daar samen. Dat betekent ambachtelijke en eerlijke snacks en maaltijden en verse, huisgemaakte sappen, salades en soep, volgens het huislabel 'De Guijt'.
Boven: Het eerste smaaklokaal van Hutten in Den Bosch/Jheronimustoren in het Paleiskwartier. foto [rechts] © paul kriele, 5 maart 2014. |
Duurzaam label ‘De Guijt’
Het Smaaklokaal is ontstaan vanuit de missie van Hutten om bij te dragen aan een beter, gezonder, eenvoudiger en vooral duurzamer leven en speelt in op het feit dat niet iedereen tijd heeft om elke dag uitgebreid in de keuken te staan. Bijna alle producten die bij het Smaaklokaal te verkrijgen zijn, dragen namelijk het duurzame huislabel 'De Guijt’, waarin Hutten samen werkt met 24 lokale boeren en telers.
Smaaklokaal Hutten is zeven dagen per week geopend tot 22.00 uur ’s avonds.