Roger Schouten opent nieuwe notenzaak Nootje op Krullartstraat 14

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-09-2015 | Gewijzigd op: 14-09-2015
Roger Schouten [die drie dagen in het jaar Peer van den Muggenheuvel is] opende met 'het lint doorknippen' de nieuwe noten -en delicatessenzaak 'Nootje' op Krullartstraat 14. De 21-jarige Scott, de zoon van Ronald Smit, gaat de zaak samen met zijn vader leiden.


-Boven: Het  interieur van de noten -en
delicatessenzaak 'Nootje' op Krullartstraat 14.
-Rechts: De openingshandeling  door Roger Schouten en het schenken van champagne door Eric Lambooij van   Bloem's Vinotheek [eigenaar Machiel den Ouden]
.

foto's © paul kriele,  10 september 2015.

Met een korte toespraak -zo vroeg in de morgen- stond de opening in het teken van de kleuren rood, wit en geel van Oeteldonk -een favouriete hobby van vader Ronald.
Schouten wenste het duo veel succes en geluk en trad in een regen van serpertines met een klein gezelschap de fonkelnieuwe zaak binnen.
Maar dat deden ze niet alvorens gezamenlijk geproost te hebben op de nieuwe toekomst van 'de Smitjes' met champagne van overbuurman Bloems' Vinotheek. 
Het interieur van de modern gestylde winkel met overheersend wit en als contrastkleuren bruin en zwart, is ontworpen door Frederiks Interieur. Maar vader en zoon hebben zelf het voorwerk, zoals de logistiek van het winkelgebeuren bedacht. 

Het pandje op nummer 14 was voorheen de schoenenzaak Bitter en daarvoor ooit een kaaszaak van Mieke[?]  Koks.