Bosschenaar Van der Zande, was na Volkskrant ook op NCRV-tv

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-05-2012 | Gewijzigd op: 17-05-2012
George van de Zande [*1944] was werkzaam als hoofd P&O bij Malmberg. Vanaf zijn pensioen houdt hij een weblog bij waarop hij over zichzelf vertelt, zijn hobby's en de vakantiereizen die hij geregeld maakt. Daar tussendoor schrijft hij vaak over Bossche wetenswaardigheden en geeft commentaren op actuele maatschappelijk/ politieke zaken.Met George van der Zande, die een weblog heeft over zichzelf en over Bossche wetenswaardigheden, zat het even mee, eerst in De Volkskrant en toen bij de NCRV-tv.

Maandag 14 mei 2012 was George te gast in het tv-programma 'Bij Schepper & Co aan tafel'. Aanleiding was een interview in de Volkskrant [7 mei 2012], waarin twee echtparen, onder wie George en zijn vrouw, vertelden dat  'vakantieouderen' tijd te kort komen omdat ....ze vaak met vakantie gaan. 
Dat artikel leverde nogal wat reacties op. Dat was ook de NCRV opgevallen. Vervolgens zat George jongstleden zaterdag in het NCRV-praatprogramma van Jacobine Geel. Die uitzending is nog eens te zien op Jacobine Geel.
De weblog van George heet Pardoes