Afronding renovatie 93 woningen op Wolfsdonken

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-12-2013 | Gewijzigd op: 12-12-2013
De renovatie van 93 woningen in de Haverdonklaan, de Wolfsdonkenlaan en de Hoekkampstraat op de Wolfsdonken  werd vanmorgen dinsdag 10 december 2013 door Bouwbedrijf Hoedemakers en Brabant Wonen afgerond. De bewoners onder leiding van het Bewonerscomite [zie foto] hadden in de drie straten de vlag uitgestoken, compleet met oranje wimpel.[..].
Het project aan de van Zayaz overgenomen huizen startte vorig jaar. Er zijn energie zuinige maatregelen genomen, de bewoners kregen een nieuwe keuken en badkamer en de gevels werden gerepareerd. Ook zijn er nieuwe kozijnen en voordeuren geplaatst, even als een HR- cv ketel.
De afronding van dit project werd georganiseerd mede ivm met de nieuw benoemde directeur Brabant Wonen Den Bosch, Marije Buursink.

De vlaggen hingen op dinsdag 10 december 2013 uit in de Hoekkampstraat, de Wolfsdonkenlaan en in de Haverdonklaan ter afsluiting van de renovatie van 93 woningen.  Het Bewonerscomité staat er glunderend op.
met Helène Heijmans en Marije Buursink [boven]. Buursink is de nieuwe directeur van Brabant Wonen Den Bosch.
Ondera: Louelle van Stippent, Jeannie Verschuur[vooraan], Diana Hendriks, Tonn Alders en Erika van der Loo [niet aanwezig
].
foto's © paul kriele, 10 december 2013.

Ook kregen degevels een rood/oranje getinte kleur.