Ook lokale ontgroeningsweek voor HAVO en VWO Jeroen Boschcollege

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-09-2015 | Gewijzigd op: 01-09-2015
De studenten HAVO 4 en VWO 4 van het Jeroen Bosch College maakten op  dinsdag 1 september 2015 een ontgroeningsdag door. Die speelde zich af in de binnenstad. De dag bestond uit o.a. een GPS-spel waarbij de over 20 groepen verdeelde deelnemers mbv letters een puzzel moesten oplossen.
De tocht ging langs diverse opvallende, nieuwe en historische objecten. Bij de kop van de Binnenhaven en bij de nieuwe parkeergarage St.Jan was een creatieve sessie ingepland. Daar werd een beroep gedaan op enige kunstzinnige aanleg [..]  van de studenten.Markt rond Jeroen Bosch

-Rechts de foto die door de studenten HAVO -4 en VWO-4 van het Jeroen Bosch College niet gewenst werd, maar toch genomen werd.....-Links: Een van de taken onderweg was
passanten te vragen of ze met de groep wilden bokspringen.

foto's © paul kriele, 1 september 2015.

Onderweg dienden uiteenlopende taken te worden volbracht, zoals het aan passanten vragen of ze bijvoorbeeld even met hen wilde bokspringen, een act waar toch wel de meeste stadsbezoekers aan mee deden. 

Coördinator Gabri Papen -tevens docent biologie- had de leiding van deze introductiedag.
Maar de dag begon rond 10.00 uur op de Markt bij he tmonument van jeroen Bosch. Omdat de circa  65 HAVO-isten en VWO-ers geen foto wensten, had de organisatie juist daar een fotosessie ingepland!