Jeroen Bosch College: 3 docenten tegelijk met pensioen

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-06-2012 Op 22 juni 2012 vieren tekenleraar Guus Ong, Nederlandse taal docent Vincent Verstappen en muziek docent en Peter van Korlaar hun afscheid van het Jeroen Bosch College. Ze hebben 40 jaar als docent in het onderwijs gediend en gaan op hun lauweren rusten. Dat 'rusten' geldt niet voor Guus Ong, die regelmatig van zich doet spreken met cartoons en exposities binnen en buiten de galerij van het Jeroen Bosch College. Ook Vincent Verstappen houdt niet van 'de geraniums' en heeft zich al ingedekt als adviseur van de Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch en krijgt ook meer werk door zijn recente benoeming als voorzitter van de Heemkundekring De Boschboom.
Peter van Korlaar heeft een beroep dat hij als hobby ook nog jaren kan voortzetten.

Muziekdocent Peter van Korlaar [*1950] Tekendocent Guus Ong [* 23 februari 1949]. site www.guusong.nl Nederlandse taaldocent Vincent Verstappen [*24 februari 1949].

Rond het drievoudige afscheid heeft Guus Ong een expositie opgezet met eigen werken [acryl, aquarel], waaronder ook enkele karikaturen van collega’s. De expositie in de galerij van het Jeroen Bosch College is ook komend weekeind- 16 en 17 juni 2012 - van 12.00-17.00 uur geopend.