Piccolino AhetStadhuis heropent -na verbouwing - eind juli

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-06-2012 Piccolino, de succesvolle kinderschoenenwinkel op Achter het Stadhuis 30 en 30A is 'wegens verbouwing' gesloten. Eigenaresse Lia Staring laat de zaak moderner en strakker inrichten. 'Er is al vaker iets aan de winkel opgeknapt, maar echt verbouwd eerlijk gezegd nog niet,' vertelt Staring aan haar bureau, ook in het Lombardje, waar ze al 'de Paarlerij' en de kantoren van de Bossche Omroep in bezit heeft genomen.

'Dat verbouwen stelde niet meer voor dan een kwastje verf of een muurtje dat omging, maar deze aanpak is erg  ingrijpend,' aldus  Staring, die aan de hand van enkele foto's, de nieuwe inrichting van de twee panden op Achter het Stadhuis 30 en 30A laat zien. Die foto's tonen een strak interieur met veel kubussen. 'Maar dat wordt nog anders,' aldus Lia. die de foto's gauw weer wegstopt.

Onder: Lia Staring leidt al 30 jaar een succesvolle schoenenonderneming met zaken in het Lombardje.
Boven: De kinderschoenenzaak Piccolino aan Achter het Stadhuis 30 en 30A trekt klanten van heinde en verrre. Tot half juli 2012 is de winkel dicht vanwege een verbouwing. Op Achter het Verguld Harnas is een tijdelijke winkel ingericht.

foto's © paul kriele, 12 juni 2102.


Piccolino zit tijdelijk in het pand waar voorheen Cobra zat, op Achter het Verguld Harnas [Guardiaan achtige pand].
Staring hoopt Piccolino tussen half juli en 1 augustus 2012 te kunnen heropenen.