Werk aan kruispunt Hekellaan–Pettelaarseweg-OudeDieze vertraagd

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-06-2015 | Gewijzigd op: 18-06-2015
 Door de levering van afgekeurde bakstenen door de fabrikant lopen de werkzaamheden op het kruispunt Pettelaarseweg- Hekellaan -Oude Dieze vertraging op. De oorzaak is dat een grote partij klinkers bij de stenenfabrikant werd afgekeurd. Dat betekent dat een partij stenen later wordt afgeleverd. Vanaf maandag 29 juni 2015 wordt de kruising weer opengesteld voor verkeer met uitzondering van de Zuidwal. De Zuidwal gaat op 6 juli 2015 weer open.

 

Het wegdek op de Hekellaan bestraat
met rode bakstenen. Een partij is afgekeurd.
  

foto's © paul kriele, 8 en 12 juni 2015.

Rechts: Zicht op het kruispunt vanaf de Oude Dieze.
 

Planning
Ondanks de vertraging mbt de rijbanen kunnen de voet- en fietspaden wel worden afgerond. Daardoor worden deze eerder dan gepland opengesteld.
Op maandag 29 juni 2015 [einde van de dag]  gaat de kruising weer open. De Hekellaan, Pettelaarseweg en Oude Dieze zijn dan weer open voor alle verkeer. De Zuidwal gaat een week later, op 6 juli, open.
Verkeersmaatregelen
Het kruispunt is nog tot en met 29 juni 2015 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Verkeer wordt omgeleid d.m.v. borden. Van 29 juni tot en met 6 juli is alleen de Zuidwal afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid.
Voor omleidingsroutes:  http://live.andes.nl/s-hertogenbosch