Opening Breeakkerhuis in Empel

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-12-2018 | Gewijzigd op: 09-12-2018

Vrijdag 7 december 2018 heeft wethouder Huib van Olden in Empel het Breeakkerhuisaan de Breeakker 111 geopend. Breeakkerhuis is een nieuw, kleinschalige woonzorglocatie van Dagelijks Leven. Hier kunnen mensen met dementie, Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies wonen in een veilige en vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. Het leven van alledag gaat gewoon door, begeleid door 24-uurs professionele zorg.

........
De opening van het Breeakkerhuis 
door wethouder Huib van Olden en
Franciska van Rens van Dagelijks Leven.
.

foto's ©   robert-jan paalman, 7 december 2018.

................................................................................................

Het motto is: ‘Gewoon, als thuis’ wat de zorg en aandacht betreft die de bewoners er verdienen. De twintig bewoners beschikken ieder over een eigen studio met zit-/slaapkamer én badkamer. De maaltijden worden dagelijks vers bereid en de dagbesteding wordt verzorgd door professionele activiteitenbegeleiders.

In de  aanpak wordt uiotgegaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen, waarbij behoud van eigen regie voorop staat. Dagelijks Leven wil het verschil maken in zorg voor mensen met geheugenverlies. Gewoon, omdat iedereen goede zorg en een écht thuis verdient. Daarom is onze woonzorg toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met alleen een AOW.