Indoor Brabant geheel afgelast

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-03-2020 | Gewijzigd op: 13-03-2020


...
Directeur Indoor Brabant Marcel Hunze.
foto © henk van esch, 12 maart 2020.
.....................................................


 Indoor  Brabant afgelast 
Na opnieuw in crisisberaad te zijn geweest heeft de organisatie van Indoor Brabant besloten het paardensportevenement af te gelasten. 'Dat is een gevolg van de worsteling met het coronavirus,' staat in het persbericht te lezen. In normale omsrtandigheden zou Indoor Brabant tegen de 60.000 bezoekers hebben verwacht.

Pertsbericht 
De afgelopen dagen zijn we geconfronteerd met de ingrijpende situatie rondom het Corona virus. Onderweg naar één van de mooiste edities hebben we verschillende moeilijke beslissingen moeten nemen gebaseerd op de steeds aangepaste richtlijnen en adviezen van de betrokken instanties. Uiteindelijk hebben we met de rug tegen de muur en met pijn in het hart The Dutch Masters 2020 moeten annuleren.

De financiële gevolgen zijn groot evenals de emotionele impact op alle betrokkenen bij het evenement. Het wordt een hele klus om de juiste oplossingen te vinden voor de ontstane situatie, maar samen zijn we sterk. 
We willen iedereen bedanken voor de support en de vele steunbetuigingen die we hebben mogen ontvangen.
Schouder aan schouder op weg naar The Dutch Masters 2021 van 11 tot en met 14 maart.
Namens Anky van Grunsven, voorzitter en Marcel Hunze, directeur van The Dutch Masters

Bericht van 11 maart 2020 Toch geen publiek bij Indoor Brabant 
De organisatie van Indoor Brabant [12 t/m 15 maart 2020] bij monde van directeur Marcel Hunze, heeft alsnog woensdag 11 maart 2020 besloten bij het paardensportevenement Indoor Brabant geen publiek toe te laten.
Daar moeten beroemde  ruiters, onder wie de Zwitserse springruiters Steve Guerdat  en Martin Fuchs en de Duitse springruiter Daniel Dusser. Steve Guerdat  is de nummer één van de wereld. De wedstrijden zijn wel via een livestream en via de NOS te volgen.
Een lege Brabanthal komend weekiend bij Indoor Brabant.
Dit weekeind moeten de ruiters het zonder publiek doen.


foto's © henk van esch, 11 maart 2020.
 


Terug naar boven