Heropening na verbouwing Vier Azen Vughterstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-08-2012 | Gewijzigd op: 05-10-2021
Bericht 21 augustus 2012 Heropening Vier Azen  voortaan Koeien & Kreeften
Vandaag dindsdag 21 augustus 2012 gaat nog even als proef, of als aanloop naar de officiële opening, restaurant  voorheen De Vier Azen en voortaan 'Koeien & Kreeften 'open.

Officieel gaat de zaak op 1 september 2012 open.
 
Een verflaagje, nieuw meubilair en ruimtelijker interieur. foto's © paul kriele, 21 augustus 2012

Bericht 13 augustus 2012: Naamswijziging na verbouwing Vier Azen
Momenteel wordt restaurant 'De Vier Azen' op Vughterstraat 102, 104 en 106 ingrijpend verbouwd. De zaak krijgt een facelift en tegelijk een naamswijziging, vertelt Henk Jan van der Meulen die 'De Vier Azen' al vanaf 1990 exploiteert.
Het mag wel eens na 22 jaar, glimlacht hij bevestigend.
Het interieur wordt door Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen helemaal uitgepeld, maar de oude tussenmuren en doorkijk blijven behouden evenals de oude binten in de twee nissen.
 
Horeca -en zakenman Henk Jan van der Meulen draagt de zaak 'De Vier Azen' na een verbouwing over aan diens zoon Nick. De bekende rij van trapgeveltjes in de Vughterstraat: voorheen De Vier Azen, vanaf 1 september 'KeK'.
foto's © paul kriele, 13 augustus 2012.

Behalve een enorme metamorfose van het restaurant met 140 plaatsen, komt er achterin een nieuwe bar aan de overkant van de oude.  Nog doorslaggevender is dat de oude kaart  hernieuwd en me teen nieuwe formule,wordt opgesteld. 

Zoon Nick van Rijn gaat de zaak voortzetten. Van der Meulen junior leidt  sedert een jaartje [vanaf oktober 2011] in de Mgr. Prinsenstraat/Jeroen Boschplein, het perceel van Hoogveld, waarin hij onder de naam 'Marie Entrecôte' met veel succes een nieuwe formule introduceerde.*
Die zet Nick over op de straks geheel nieuwe zaak van vader in de Vughterstraat.
Dat is tevens aanleiding de naam van de zaak in 'KeK' te veranderen. De letters staan voor Koe en Kreeft, waarmee een uitgebreide keuze wordt onderstreept, maar ook de veelzijdige opzet van de menukaart  wordt bevestigd.
De heropening staat gepland voor 1 september 2012.
 
-Boven: De twee restaurantdelen op de nrs. 104 en 106.
-Rechts: De zaak achterin, grenzend aan de binnenplaats met theehuis.
De bar verschuift van links naar rechts.


foto's © paul kriele, 13 augustus 2012.

zie artikel Opening Marie Entrecôote van Nick van Rijn dd. 23 oktober 2011 .

Terug naar boven