Seniorencomplex 'Hof van Engelen' geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-11-2010 | Gewijzigd op: 15-11-2010
Op woensdag 10 november is het nieuwe seniorencomplex Hof van Engelen feestelijk geopend. Gezamenlijk openden Henk Roozendaal van Brabant Wonen, wethouder Ton van Bussel en Gabriëlle Davits van de Van Neijnselgroep het gebouw door een druk op de rode knop, waardoor de naam 'Hof van Engelen' boven de ingang zichtbaar kwam.
Het complex ligt aan de Engelerschans hoek Heuvelstraat.


Met een druk op de knop verscheen de naam 'Hof van Engelen' boven de ingang. Daarop klonk er instemmend applaus van mede Henk Roozendaal van Brabant Wonen,  wethouder Ton van Bussel en Gabriëlle van Davits van de Van Neynselgroep, die  de officiële ingebruikname van het seniorencomplex 'Hof van Engelen' verrichtten.

Brabant Wonen ontwikkelde deze 'zorg op maat' voor oudere Engelenaren in samenwerking met de gemeente en de Van Neynselgroep, welke laatste de zorg levert.  Vanuit 'Het Hof' levert de instelling advies en ondersteuning voor alle inwoners van Engelen.

Zowel de nieuwe bewoners als vele buurtbewoners waren aanwezig bij de opening. Men was enthousiast over de architectuur van de aanwinst voor het dorp. Er was veel belangstelling voor het zorgpunt van de Van Neynselgroep.  
Na de openingshandeling namen de gasten een kijkje in de multifunctionele ruimte, maakten kennis met het team en kregen uitleg over de diensten voor ouderen die hier geboden worden.
Na afloo was er onder een muziekje en een drankje in de feesttent gelegeheid met elkaar kennis te maken.
Op donderdag 18 november 2010 houdt  'het Hof' open huis.