Webwinkel Polare [opvolger van Heinen & De Slegte] geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-06-2013 | Gewijzigd op: 28-06-2013
Vandaag donderdag 28 juni 2013 heeft ProCures, de eigenarsse van Polare, in de Vughterstraat [voorheen De Slegte]
de webwinkel van boekhandelsketen Polare geopend.  www.Deslegte.com leidt al naar www. Polare.nl,  Maar Selexyz.nl [voorheen Heinene] nog niet. Op de site zijn ruim twee miljoen nieuwe en tweedehands boeken te koop. Shoppers kunnen onder meer zien in welke winkels boeken op voorraad zijn.De Slegte
Het pand op Vughterstraat 26 staat al te huur, maar Polare is er nog -even - gevestigd.. De Slegte zou samentrekken met Hienen [Sel;exyz] als Polare in de Kerkstraat..


foto © paul kriele, 14 mei 2013.
 

Introductie nieuwe merk
Vanaf donderdag 27 juni gaan selexyz en de Slegte samen verder onder de nieuwe naam Polare. We vieren dat uitgebreid in onze winkel. De hele dag krijgt een feestelijk tintje dus u bent van harte welkom.
Om 16 uur gaat auteur Lizet Kruyff bij Polare den Bosch (voorheen Adr. Heinen) over haar boek Rijntjes keukengeheimen praten.
Officiële start
Met Polare.nl geeft ProCures Investments, dat De Slegte en Selexyz opkocht en samenvoegde, zijn visitekaartje af.
ProCures’ Paul Dumas presenteerde Polare afgelopen maandag in Laren. Het nieuwe merk met de payoff ‘The world of stories’ moet wow, now, gepassioneerd, eigentijds en compleet zijn, aldus de algemeen directeur en mede-eigenaar. Polare werpt zich op als de gids die lezers de weg wijst in het enorme boekenaanbod.