'Voorgekookte' Dansmaries in Carnavalsintocht

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-02-2013 | Gewijzigd op: 17-12-2013
Het is zeer waarschijnlijk dat de originele carnavalsclub R.K. Dansmarieke Vereniging Sint Hendrien, beter bekend als [de afdeling] DansMari's, aan de carnavalsintocht op zondag 8 februari 2013 zal deelnemen.
Hun aandeel aan carnaval 2013 sluit uiteraard aan op de promotie van hun nieuwe kookboek 'Au Bain Marie'.
Nieuwste Bossche kookboek van de Dansmaries met foto's van Marcel Willems.

Over proporties en vet maken zij zich geen zorgen, dat blijkt wel uit de ingrediënten en de hoeveelheden. 
Het zijn een stel culinaire, dikke mannen en ook veelvraten. Of er 'Drie in de pan', of allemaal de sjors gaan, is afwachten.
Hun onlangs verschenen kookboek moet wel wedijveren met tal van andere initiatieven, die op dit gebied op de markt komen.
Met dit 'kookschrift' slaan de Mari's een nieuwe weg in, zoals de inleiding aangeeft. 'Koken niet om te presteren, maar als toppunt van intimiteit'.
Over de kosten van dit nieuwe project behoeft 'Sint Hendrien'  zich ook geen zorgen te maken. Tal van Bossche horecazaken hebben het kookboek gesponsord.  Evenals Rakata Graftsch ontwerp, Henkelman vaccum systems, Bavaria, Bossche Suites [Verwersstraat]. 
De Dansmaries waren op diverse locaties welkom voor bijpassende foto's, zoals Hotel Central, Vers Vleesboerderij Savelkous in Empel, Rundveebedrijf Sleutjes-van Zandbeek in St. Michielsgestel en bij The Art of Living [jacuzzifoto op de voorpagina],  Smit & Dorlas koffie, Bensdorp wijnen en Koekhuis De Roosekrans.

Eerder - 13 februari 2011 - verscheen de glossy 'Mari'. Zie voor kookboek ook www.dansmaries.nl