Cor Unum design contest

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-03-2021 | Gewijzigd op: 28-03-2021
.............................
......................................
Cor Unum doet -met de slogan Take Your Time -een oproep aan studenten van Internationale Kunst- en Designopleidingen deel te nemen aan de achtste editie van Cor Unum's  Design Contest. Met een dergelijke wedstrijd wil Cor Unum onder meer het keramisch ambacht levendig houden.
Ontwerper en ambassadeur van deze editie Simone Post vraagt de deelnemers uit te werken wat het betekent als je het begrip tijd bepalend laat zijn in onderzoek, ontwikkeling en laat aansluiten bij de thematiek van een ontwerp.

Van de 70 binnen gekomen ontwerpen zijn er intussen 20 genomineerd voor de finale jurydag die plaats vindt op woensdag 21april 2021.De jury bestaat uit meester kok Sergio Herman, Mary Hessing [hoofdredacteur Woth], Timo Rijk directeur Design Museum Den Bosch, ambassadeur Simone Post en Lotte Landsheer van Cor Unum.
Er is een publieksprijs. Vanaf 1 april 2021 is in de etalage van Cor Unum in de Vughterstraat een expo ingericht met de 20  genomineerde inzendingen. De winnaar uit de keuze van het publiek ontvangt € 500, beschikbaar gesteld door het Hermes Cultuur fonds.
Meer info Cor Unum