Prachtige Glossy verschijnt bij de 10e atelierroute in

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-10-2012 | Gewijzigd op: 21-10-2012
Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober gaat de 10e editie van de Bossche Atelierroute-m georganiseerd door STOK - van start.
Ivm het tweede lustrum verschijnt er de dikke [172 pag.] glossy 'Ateliers in ‘s-Hertogenbosch', die ontworpen is door Bart Smit. Dat magazine met foto's van Marcus Peters en Maikel Samuels, die ook de intimiteit van de werkomgeving van uiteenlopende kunstenaars prachitg in beeld brengen.
In de Citadel is een overzichtstentoonstelling met van iedere kunstenaar een werk en een speciaal voor het 2e lustrum gemaakt kunstwerkje van 10x10x10 cm of 10 x 10 cm.

De omslag van het glossy magazine dat rond de Atelierroute 20102 verschijnt.
 

Inhoud
Naast foto's vertellen deelnemers aan de eerste editie van de atelierroute en ook uit de jaren daarna over hun werk en hun ateliers. Sommige ateliers maken deel uit van een ateliercomplex, wat kunstenaars de gelegenheid biedt makkelijk en laagdrempelig contact te hebben.
Op 27 en 28 oktober kan heel ’s-Hertogenbosch en omgeving daarvan weer kennis nemen door de ateliers te bezoeken en de glossy te kopen.

De glossy is te koop bij; Selexys/Adr.Heinen, STUDIO VNNX, de Kwast, VVV ,de Kunstwinkel en Kruithuis/STOK,allen in ’s-Hertogenbosch en boekhandel Robben in Rosmalen
Piost vandelenemrs
Kleurrijk tafereel passend bij de smaak/interieur van de kunstenares Tecla Renders aan de Zuid-Willemsvaart.
foto © marcus peters, 5 juli 2012.
  zie ook www.dolatenstein.nl van de kunstgenares Dorine Latenstein.

Meer informatie via: www.atelierroute.com