Halloween Run doorkruist op 27 oktober de stad

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-10-2012 | Gewijzigd op: 11-10-2012
Het centrum staat zaterdagavond 27 oktober in het teken van de Run2Day Halloween Run. Ruim 100 griezelig Halloween geschminkte hardlopers rennen vanaf 22.00 uur vanaf de hardloopwinkel Run2Day [Van Berckelstraat] door de stad. Angstaanjagende zombies en skeletten jagen argeloze voorbijgangers en doodsbangtoeristen de stuipen op het lijf. 


 De horror-lopers trekken richting het duistere station, waar de lijken uit putdeksels omhoog kruipen, langs de spookachtige Binnendieze waar de vleermuizen je begroeten naar de anders zo vredige Markt , en dan naar de Parade waar bij de duistere Kathedraal een groepsfoto zal worden gemaakt wordt waar je haren van overeind staan.

Doe mee – als je durft!
Deelname via denbosch@run2day.nl. inkl. vermelding van naam, geslacht en t-shirt maat. Elke deelnemer krijgt een limited edition Run2Day Halloween shirt. Daarnaast krijgen de 3 lopers met het beste Halloween kostuum een Saucony Kinvara schoen. De deur gaat open om 20:30 om iedereen van een awsome skull face painting te voorzien.

Afgelopen jaar werd voor het eerst de Halloween Run georganiseerd in Amsterdam en na dat succes volgt een uitbreiding met Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Breda en Zwolle  en met het voornaamste doel: Hardlopen nog leuker maken!

Meer info over de Halloween Run:  https://www.facebook.com/Run2DayDenBosch