Cafetaria ‘t Vosje hoog gewaardeerd in 'Cafetaria top 100'

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-10-2012 | Gewijzigd op: 24-10-2012
Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen is door de redactie van het vakblad de Snackkoerier opnieuw hoog gewaardeerd voor de 'Cafetaria Top 100'. De kroketten, frikadellen en frietjes van Roy van Veghel met de florerende zaken in de Raadhuisstraat en in de Groote Wielen, waren al wijd en zijd bekend zodanig dat men er speciaal voor om reed. 

Het Rosmalense cafetaria 't Vosje [Raadhuisstraat]behoort -volgens het vakblad Snackkoerier - tot de beste tien [zelfstandige] cafetaria's van 't land.  Interieur van cafetaria 't Vosje in de  Raadhuisstraat.

Nu zijn Eetpaleis ’t Vosje in de Rosmalense kom, als  in de Groote Wielen opnieuw opgeschoven in de landelijke Top 100. De ene vestiging staat op plek 10 en die in de Groote Wielen op plaats 70 van de ranglijst. Daarmee is 'Eetpaleis ’t Vosje' is als enige zelfstandig bedrijf vertegenwoordigd in deze top 100. Beide zaken zijn- vergeleken bij 2011- opgeschoven van plaats 37 naar  10, resp. van 94 naar plaats 70.
De jury van het landelijke vakblad nam als criteria: de aspecten van smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteit verhouding, hygiëne, duurzaamheid en natuurlijk de uitstraling van de zaak.

Om al in de top 100 te komen was er een score nodig van boven de 8,1, vertelt algemeen bedrijfsleider Roy van Veghel.
Onze eetpaleizen hebben in 1997 al eens de titel 'Cafetaria van het jaar' gewonnen en stond in 2004 op de eerste plaats van de 'Cafetaria Top 100'. Daarmee is ’t Vosje de nog steeds de enige die tweemaal nummer 1 is geworden!  In 2010 werden we met ons cafetaria uitgeroepen tot het meest duurzame fastservice bedrijf van Nederland.'