Proeverij Klassiek in de Putstraat: heropend.

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-11-2012 | Gewijzigd op: 06-11-2012
Paul Diekman en Chantal Kooreneef zijn vandaag 6 november 2012 met hun restaurant 'Proeverij Klassiek' op Korte Putstraat 25, na een officiële opening op maandag 5 november, voor het publiek open gegaan.
Het zal voor velen een vertrouwde omgeving zijn, maar chef-kok Paul Diekman is vast voornemens zich van de andere zaken te gaan onderscheiden, qua kookkunst en qua entertainment.  

De brigade van Proeverij Klassiek in de Korte Putstraat 25, dat na een kleine verbouwing op dinsdag 6 november 2012 heropende. Vlnr de chef-kok Paul Diekman, le jeun gérant Thom Siersema en de mede-uitbaatster Chantal Kooreneef.
foto's © paul kriele, 6 november 2012.

Paul [*1961] wil met Chantal [*1964] in Klassiek zich gaan onderscheiden van de buren door zowel met entertainment [muziek en zang ] als met de gerechten iets aparts te serveren.
Paul, die jaren in theaters de begeleider was van bekende artiesten, zegt geen slibtongetjes of spareribs, maar zich creatief- onderscheidend te willen opstellen.’ Klassiek is twee jaar onder beheer geweest van René en Anja Schoenmakers van Café Klassiek, aan de overkant in de Korte Putstraat.