Hotel Central haalt keurmerk “De Keus van Rob Geus” binnen

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-10-2014 | Gewijzigd op: 16-10-2014
Golden Tulip Hotel Central kreeg woensdag 15 oktober 2014, zoals we al in het bericht van de opening van Grieks restaurant Cavos melden, door Rob Geus van de Smaakpolitie, het nieuwe hygiëne keurmerk “De Keus van Rob Geus” uitgereikt.
Rob werkt samen met veel bedrijven om de hygiëne naar een hoger plan te tillen. Van verzorgingstehuizen, restaurants, vakantieparken tot tankstations, in alle bedrijfstakken is een goede hygiëne van levensbelang. Rob heeft zich tot doel gesteld de professionele Nederlandse horeca de aankomende jaren goed op de kaart te zetten. Middels het snel groeiende platform ‘De Keus van Rob Geus’ laat Rob aan Nederland zien waar er schoon en hygiënisch gewerkt wordt en waar de consument dus verantwoord kan eten. Doel van Rob is om bedrijven, via professionele audits, advies te geven op het gebied van hygiëne en uiteindelijk samen toe te werken naar de uitreiking van zijn keurmerk.

Rob Geus van de Smaakpolitie feliciteert chef-kok Martijn van de Veeweij  en een trotse directeur Karin Rademaker van Central met het behalen van het hygienekeurmerk.
 

Karin Rademaker is erg trots op het behalen van het nieuwe keurmerk. “In het kader van de visie op duurzaamheid zijn wij al sinds 2012 in het bezit van het duurzaamheidskeurmerk Gouden Greenkey. Na een uitgebreide hygiëne controle volgens de NVvA normen door Rob Geus op 26 september j.l., zijn wij aan de slag gegaan met zijn adviezen op het gebied van voedselveiligheid om de zaken op een nog beter plan te krijgen en vooral de structuur te verbeteren. De 2e controle vond vandaag plaats en kregen wij het felbegeerde keurmerk "De Keus van Rob Geus" uitgereikt.