Aftrap in Central van 110 jaar Golden Tulip Hotel Central

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-01-2015 Vrijdagavond 2 januari 2015 werd tijdens de maandelijkse jazzborrel de aftrapgegeven voor het 110-jarig bestaan van Golden Tulip Hotel Central op de Markt. Het motto luidt: 'De normen van nu.  De waarden van toen!'

Met een korte toespraak lichtte directeur Karin Rademaker globaal en nog terughoudend,  het programma toe. Het programma, niet in die omvang als het 100-jarig bestaan, speelt zich merendeels af via facebook, aldus Karin Rademaker. 
De eerste -spectaculaire acties zullen plaatsvinden met carnaval. Maar bevraagd daarover, dan glundert Karin wel, maar zegt er nog weinig over. Behalve dan: 'Dan beginnen we met leuke en verrassende acties..!

Ondertussen zorgde een quintet met - niet de minste - pianist Rob van Kreeveld, saxofonist Frits Kattee en zangeres Leah Kline in de Brasserie van Central voor een uitstekende atmosfeer.

-Rechts: De jazzborrel in Central van 2 januari 2015 met onder meer pianist Rob van Kreeveld, saxofonist Frits Kattee en zangeres Leah Kline.
Links Karin en rechts Tonny Rademaker
.

foto's  © paul kriele, 2 januari 2015.-Links: Een groepsfoto van drie generaties Rademaker. Niet alle kleinkinderen staan er op. Marloes -op vakantie- ontbreekt.

vlnr Tom, Karin en Michiel Rademaker.
Vooraan Kirsten, de pater familias Tonny Rademaker en Jeanine.

zie ook www.hotel-central.nl