Huwelijk hoteldirecteur Karin Rademaker met Peter Kerls

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-10-2017 | Gewijzigd op: 16-10-2017

Na 27 jaar vriendschap is dan uiteindelijk  zaterdag 14 oktober 2017 het huwelijk gesloten tussen Karin Rademaker [*1963], directeur van Golden Tulip hotel Central en Peter Kerls [*1943]. Dat gebeurde in de in blauw en wit versierde 14e  eeuwse Hoofdwacht [kelders] van Central door de ambtenaar van de Burgerlijke stand Roderick van de  Mortel.De getuigen waren:  de vriendinnen van Karin: Marlies en Saskia en Peters dochter Alexandra en Peters vriend Otto. 

Hotel Central, zaterdag 14 oktober 2017.


Huwelijksdag voor Peter Kerls en Karin Rademaker.
Het hele hotel stond met de kleuren blauw/wit en kleine attenties in het teken van het huwelijk van haar directeur


............................................................................................. 


’s- Middag was er voor de familie, onder wie de broers Tonny [*1948] en  Frank [*1954] en diens zoon Tom [*1987] en 200 vrienden en relaties een receptie in een van de zalen van het hotel. Onder de gasten waren onder meer van de gemeente de wethouders Jan Hoskam en Paul Kagie en van Oeteldonk onder  meer Koos Woltjes [Prins Amadeiro XV] en Jos Kieboom [voormalig prins Amadeiro XIIV]. Ook uit Oeteldonk waren  de Dizzidentjus,  een carnavalsgezelschap waar wijlen Tonny Rademaker lid van was. Onder hen bevonden zich, naast Jos Kieboom, ook oud-adjudant Cees Wijsman.
De gehele crew van Central was aangerukt om het de gasten naar de zin te maken. Elk van hen ging - vergezeld van een eigen wens- eerst op de foto.

Aan het slot van de receptie klonk - na een korte toespraak van Rotaryvoorzitter Eric van Munster- een toepasselijk door hen op tekst gezet lied, dat begeleid werd door  de muzikanten van  Attenooije.

Fragment 

Heur Mensch der ist fantastisch

Und Peter stal heur Herzchen, meej Seine Lederhose aon.

Tis die Lederhose waor ze toch veur viel..

 De carnavalsband Attenooije speelde, ondanks dat het eerst door de ceremoniemeester Harry Cox [van jong management] aanvankelijk was gecanceld, alsnog Karins lievelingslied. Daarna toog het gezelschap naar het Herman Moerkerkpleintje bij de Knillispoort, waar Karin en Peter in een rondvaartboot stapte als toespeling op hun wens om ooit op een boot te willen trouwen.

In de avond was er een feestelijk huwelijksdiner uiteraard verzorgd door de koks van het hotel olv chef kok Martijn van de Veewey. 

Het paar is na de feestelijke zaterdag op huwelijksreis gegaan.Terug naar boven