Hotel Central rondt vernieuwing hotelkamers af

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-01-2013 | Gewijzigd op: 11-01-2013
Deze maand januari 2013 is het laatste traject van de vernieuwing van de 125 hotelkamers van GoldenTulip Hotel Central  op de  Markt afgerond. Ook deze 27  kamers hebben een eigentijdse uitstraling gekregen. Het motto van het ontwerp, dat is uitgevoerd door  Valerie Lerou van Graaffwerk uit Oisterwijk, is eigentijds verblijven en werken. Dat begrip 'eigentijds' wordt onder meer duidelijk als je kamerinterieurs van nu met een jaar of 10-20 geleden vergelijkt. Het dubbel aantal stopcontacten -vergeleken bij toen - bevestigt dat er een nieuwe tijd van communicatiemiddelen is aangevangen.  

   
   Nieuwe stijl en kleuren en nieuwe faciliteiten in de recent vernieuwde hotelkamers van Central.

Bij de restyling van de hotelkamers van Central moest rekening gehouden worden met de strenge “Gouden Greenkey”- eisen. Dan zijn er nog de aspecten van zuinig energieverbruik en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Directeur Karin Rademaker verwijst graag naar de duurzame en/of verse streekproducten op de seizoensmenukaart en de bijzondere acties die in samenwerking met diverse Bossche ondernemingen worden opgezet.

Culinair & Cabaret
De afronding van dit renovatietraject wordt vrijdag 25 januari 2013 gevierd met een Culinair & Cabaretdiner waar studenten van het Koningstheater Huibert Witlschut en de zangeressen Kiki Schippers en Elke Vierveijzer] voor de entertaining zullen zorgen.

Ook nog nieuw: Open Trouwlocatie dag 2013
Central gaat in 2013 deelnemen aan de Open Trouwlocatie-dag. Op zaterdag 26 januari 2013 kan men de mogelijkheden bekijken die Golden Tulip Hotel Central in dat opzicht te bieden heeft.

Meer informatie Central