Hotel Central rondt renovaties af met multifunctionele meetingrooms

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-09-2013 | Gewijzigd op: 24-09-2013
In Hotel Central zijn acht zalen omgebouwd tot multifunctionele zaal voor meetings, events en feesten. Gezamenlijk hebben ze het thema ‘s-Hertogenbosch, maar ik elk hangt een afbeelding of muurschildering van onder meer Jeroen Bosch, de Markt  of de Sint-Jan. Multifunctioneel, wil zeggen zowel voor particuliere bijeenkomsten als voor zakelijke meeitngs.
De nieuwe zalen in Central: Amadeirozaal [l-boven], Sint Janzaal [rechts] en de Antoon Derkinderenzaal[rechts boven].

De nieuwe Jeroen Boschzaal.

In de nieuwe meeting rooms zijn ontwerpen van Studio Kluif aangebracht. In één zaal is deze bijvoorbeeld gebaseerd op het wereldberoemde schilderij “Tuin der Lusten” van Jeroen Bosch. In andere zalen zijn grafische ontwerpen van de Sint Jan door architect Feran Thomassen gerealiseerd.
In de zalen zijn de karakteristieke, voor Central herkenbare kroonluchters, blijven hangen, maar Feran Thomassen heeft daaraan een nieuw lichtplan gekoppeld door de kroonluchters te voorzien van duurzame ledverlichting, uitgerust met lichtringen, waardoor de sfeer behouden blijft . Daarnaast zijn er ook nieuwe state of the art apparatuur, interactieve schermen, nieuw geluidssysteem, gratis Wi-Fi en airconditioning aangebracht.

Met de metamorfose van de zalen en -in afgelopen januari- de restyling van 27 kamers is een traject van modernisering van 125 hotelkamers afgerond.