Aanloop naar 50 jaar FC Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-04-2014 Op 15 september 1965 werd de stichting FC Den Bosch opgericht. Ter voorbereiding van de viering najaar 2015 is een comité opgezet olv de historicus, communicatiemanager Fans van Gaal, die ook nog ondernemer in geschiedenis is en adviseur van FC Den Bosch. Van Gaal bereidt onder meer een jubileumboek voor, dat past in de reeks clubboeken van Kick uitgevers.
Het jubileumjaar is een hele mooie gelegenheid om de club verder vooruit te helpen. We gaan het maatschappelijk draagvlak van de club versterken en verbreden”, stelt directeur Fred van der Hoorn namens FC Den Bosch.Naast een jubileumboek wordt een stichting opgericht die de sociale doelstelling van de club verder zal uitbouwen.  Onze spelers kunnen een voorbeeld zijn door bijvoorbeeld het geven van clinics en trainingen op scholen en verenigingen.”

Historisch relatiebeheer
Frans van Gaal gaat  ook werken aan een project, waarbij alle oud-spelers, bestuurders en vrijwilligers in beeld worden gebracht. Frans noemt het ‘historisch relatiebeheer.