Bosschenaar Tobias Overgoor, bekend restaurateur, lid RvC FC Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-08-2014 | Gewijzigd op: 11-08-2014
FC Den Bosch benoemt restaurateur Tobias Overgoor tot commissaris. In de RvC krijgt de Amsterdamse ondernemer de portefeuille Commerciële Zaken. Hiermee, zo zegt het persbericht, wordt de Raad van Commissarissen versterkt met een ondernemer die de maatschappelijke omgeving nooit uit het oog verliest.
Overgoor is eigenaar en oprichter van Famous Flavours [2008] , een catering-en evenementenbedrijf dat internationaal actief is en  zich- nationaal - richt met name op de Randstad en Zuid-Nederland.
  Nieuw lid van de Raad van Commissarissen bij FC Den Bosch Tobias Overgoor

Tobias heeft veel facetten van de culinaire wereld gezien. Hij werkte onder andere voor grote cateraars, kookscholen en toprestaurants in binnen en buitenland. In Parijs rondde hij de befaamde koksopleiding ‘Le Cordon Bleu’ af en kookte in het 3-sterrenrestaurant ‘Ledoyen’.

Overgoor komt uit de regio Den Bosch en staat al van jongs af aan op de tribune bij FC Den Bosch. Met de toetreding van Overgoor tot de RvC van FC Den Bosch gaat een lang gekoesterde wens van de ondernemer in vervulling: een bijdrage leveren aan "zijn" club en aan de (ontwikkeling van de) regio waar hij is opgegroeid. Mede met Famous Flavours bouwde Overgoor de afgelopen jaren een imposant (ondernemers)netwerk op en zette hij zich in voor diverse maatschappelijke projecten.

Naast Overgoor bestaat de RvC van FC Den Bosch uit Maarten de Gruyter (voorzitter), Rob Kleijzen (supporters- en stadionzaken), Marc Latupeirissa (juridische zaken) en Peter Poirters (financiële zaken).