FC Den Bosch ontslaat trainer Ruud Kaiser

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-02-2015 | Gewijzigd op: 03-02-2015
De Bossche club heeft  per direct Ruud Kaiser als hoofdtrainer op non-actief gesteld. De clubleiding heeft deze beslissing genomen op basis van gesprekken met diverse stakeholders in de club. De teleurstellende sportieve resultaten liggen ten grondslag aan de beslissing. Kaiser was vanaf de zomer van 2013 trainer bij de Bossche club.

FC Den Boschspelers waren de vorige week 29 janauri 2015 op ziekenbezoek in het JBZ. Vooraan trainer Ruud Kaiser.

foto © henk van esch, 29 januari 2015. 
Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn: “Het voortijdig afscheid nemen van een trainer is altijd een moeilijke beslissing en voelt voor alle partijen als een verlies. We hebben Ruud als mens hoog zitten, maar moeten als voetbalorganisatie naar de toekomst kijken en het belang van de club voorop stellen. We zijn erg teleurgesteld over de sportieve resultaten tot dusverre dit seizoen. Dat gevoel zal bij Ruud overigens niet anders zijn

FC Den Bosch verloor onlangs in eigen huis met 0-5 van FC Volendam en bezet momenteel een magere dertiende plaats in de Jupiler League, met een flinke achterstand op de beoogde posities die aan het einde van het seizoen recht geven op deelname aan de Jupiler Play-Offs.