FC Den Bosch is onlangs kontrakten met nieuwe spelers aangegaan

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-06-2015 FC Den Bosch heeft onlangs -naast  de verlenging van de overeenkomsten met Bassou Boulghalgh en Ayrton Statie-
een reeks van talentvolle jonge spelers op amateurbasis aangetrokken. 

Doelman Daan Bollen:  kontrakt verlengd
FC Den Bosch heeft met de 20 jarige in Vught geboren doelman Daan Bollen diens kontrakt met één seizoen verlengd.
Kadeem Pantophlet
'Den Bosch' heeft overeenstemming bereikt met de 24-jarige, in Utrecht geboren, bijna 2 meter lange, Kadeem Pantophlet voor een verbinding voor één jaar. Pantophlet is een ex-basketballer
Jeremy Fernandes
Jeremy Fernandes voegt zich m.i.v. juli 2015 bij de selectie van FC Den Bosch. Jeremy heeft al enkele keren met de Bossche selectie meegetraind en komt over van het beloftenteam van Brabant United.
Lex van Dijk
Vanaf 2013-2014 speelt Lex in de A1 van onze jeugdopleiding.Lex heeft zijn jeugdopleiding voornamelijk bij PSV genoten. Jelle de Louw
Jelle werd op negenjarige leeftijd gescout door FC Den Bosch en heeft alle jeugdteams probleemloos doorlopen. In het voorbije seizoen debuteerde Jelle als eerstejaars A-junior in de Bossche hoofdmacht.
Mats Deijl
Als speler in de jeugdopleiding RKC/Willem II maakte Mats onlangs de overstap naar de A1 van Brabant United.
Oussama Bouyaghlafen
Oussama is een talentvolle vleugelaanvaller met een goede individuele actie. De talentvolle vleugelaanvaller Oussama stond als B-junior wekelijks in de basis bij Brabant United A1.
Luuk Brouwers
Afgelopen seizoen heeft Luuk, die al sinds zijn negende jaar bij FC Den Bosch speelt, als zestienjarige jarige multifunctionele middenvelder zijn debuut gemaakt voor het eerste van FC Den Bosch.  
Zija Azizov
Zija, die komt uit het nationale team van Azerbeidzjan onder 17 jaar, speelt alweer vijf seizoenen bij FC Den Bosch in de jeugdopleiding. De middenvelder is met zijn zestien jaar de jongste speler in de selectie.