Schouten & Nelissen gaat opnieuw FC Den Bosch ondersteunen

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-06-2015 | Gewijzigd op: 24-06-2015
Schouten & Nelissen in  Zaltbommel, dat eerder al hoofd sponsor was van FC Den Bosch*, gaat opnieuw de Bossche voetbalclub ondersteunen. Daartoe werd maandag 22 juni 2015 een meerjaren overeenkomst gesloten.
De sponsoring betreft een verbetering van kennis en kunde van medewerkers  en organisatie om de club hogerop te laten komen. 
Schouten & Nelissen is ervan overtuigd dat door mensen beter te maken, organisaties beter en succesvoller worden. We ondersteunen medewerkers en organisaties in het versterken van de competenties (soft skills) en verbeteren van de prestaties.

..

Van Kessel: ‘Om de organisatie beter en succesvoller te maken, gaan we medewerkers bij FC Den Bosch ondersteunen in de ontwikkeling van vaardigheden met coaching en training.'
Edward van Wonderen, de nieuwe algemeen directeur van
FC Den Bosch.

foto © henk van esch, 24 juni  2015.

De eerste stappen die worden gezet is de terugkeer van Paul Beekman en de aanstelling van een nieuw algemeen directeur. Dat is, zoals enige dagen later bekend werd gemaakt, Edward van Wonderen geworden.

Het komende seizoen zal Beekman als speler en medewerker van FC Den Bosch in dienst treden. Beekman wil zijn carrière voortzetten bij FC Den Bosch op commercieel vlak. Hiervoor zal hij opleidingen volgen. Schouten & Nelissen zal hem coachen en begeleiden in deze overgang. Ook de bedrijven die onder Digital United vallen (voorheen Lectric Groep), zullen de komende jaren hun inhoudelijke kennis en expertise inzetten om FC Den Bosch te ondersteunen op online en marketinggebied.

Paul Beekman terug bij FC Den Bosch.

foto © henk van esch, juni 2015 

* Schouten & Nelissen en de familie Schouten zijn geen onbekenden van FC Den Bosch. Schouten & Nelissen oprichter Jan Schouten was zelf voorzitter van FC Den Bosch (van 1995-2000) en sponsorde jarenlang. Hij is nog altijd erevoorzitter.

Terug naar boven