Wiljan Vloet nieuwe trainer FC Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-02-2016 | Gewijzigd op: 10-02-2016
Wiljan Vloet [*Schijndel, 10 september 1962] is aangesteld als nieuwe trainer van FC Den Bosch. Vloet, die 30 jaar ervaring heeft als trainer, is aangesteld voor de duur van twee en een half seizoen.
Trainer Wiljan Vloet
*Schijndel, 10 september 1962.
Na trainer te zijn geweest bij diverse amateurteams, maakte hij in 1999 de overstap naar het betaalde voetbal als Hoofd Jeugdopleiding bij FC Den Bosch. In 2000-2001 was hij trainer van FC Den Bosch in de Eredivisie. Vanaf 2002 trainde Vloet drie seizoenen lang Roda JC, om vervolgens als hoofdtrainer bij Sparta Rotterdam aan de slag te gaan.
Na een promotie met ADO Den Haag naar de Eredivisie werd Vloet door PSV aangetrokken als Hoofd Jeugdopleiding. Hierna bekleedde hij nog de functie van hoofdtrainer bij NEC Nijmegen, was hij algemeen en technisch directeur bij Sparta Rotterdam en stond hij aan het roer bij het Griekse Niki Volos.
 talenttree.nu

Algemeen directeur Edward van Wonderen: “In december hebben wij onder leiding van manager voetbalzaken Fred van der Hoorn de eerste gesprekken met Wiljan gevoerd, ter voorbereiding op een mogelijke komst in de zomer. Deze gesprekken hebben de basis gevormd om nu snel te kunnen handelen.'